Thursday, January 14, 2010

2010 téli animék

cím:Katanagatari
(ezt várom a legjobban, de ez az egy csak január 25-én jelenik meg)
műfaj:shounen,harcművészet,történelmi,természetfeletti, szerelem
rövid történet:Togame a sógun stratégája. Őt bízzák meg Shikizaki Kiki legendás 12 kardjának felkutatásával. Ez a 12 kard olyan nagy hatalommal ruházza fel tulajdonosát, amivel akár egy hadsereget is elpusztíthat. Ekkor találkozik Shichikával, aki egy kis szigeten él és ő az utolsó kezes harcművészet használója. Nagyon jó harcos és Togame eldönti a fiú vele fog menni. Ekkor számon kéri miért menne vele. Erre a lány ezt feleli: Mert belém fogsz szeretni.
részek száma:12
cím: Omamori Himari
műfaj:démonos,shounen,szerelem,ecchi
rövid történet:Amakawa Yuuto a legerősebb démonűző család fia. Bár ő erről semmit se tud.Szülei halála után gyerekkori barátja gondoskodik róla. Csak akkor jön rá, amikor a démonok bosszú miatt megtámadják. De megvédi őt egy Himari nevű macskadémon. Innentől kezdve a fiú egész élete megváltozik.
részek száma: 12
cím:Baka to Test to Shoukanjuu
műfaj:iskolai élet, vígjáték, szerelem
rövid történet: Fumizuki Akadémia japán egyik legkülönlegesebb iskolája. Itt az osztálytermek állapotát, körülmények mind a vizsgán elért tesztek határozzák meg. Akihisa Yoshii bekerül a legrosszabb F osztályba. Ide kerül Himeji Mizuki is,aki betegség miatt megbukott a teszten. Az osztály légköre nem sokat segít az állapotán. Yoshii eldönti, hogy ki hívja a felettük álló osztályt párbajra. Az ilyen párbajok során a diákok saját,kicsinyített, hologramos önmagukkal harcolnak és ha a gyengébb osztály nyer, akkor a jobbal helyet cserélnek. De végül ez egy kisebb háborúvá növi ki magát. Az F osztály meg akarja mutatni, hogy rossz teszteredményekkel is érnek valamit.
részek száma:13

cím:Durarara!
műfaj:shounen,vígjáték,szerelem

rövid történet:
Ryuugamine Mikado eddig sose mozdult ki kisvárosi házából. Barátja ösztönzésére beiratkozik egy Tokyo-i középiskolában. Egyik nap találkozik egy fej nélküli motorossal és akarata ellenére is belekeveredik az itt folyó utcaharcokba.
részek száma:
24

cím: Ookami Kakushi
műfaj:misztikum,iskolai élet
rövid történet: Kuzumi Hiroshi apjával és tolókocsis húgával új városba költözik.
A város nagyon híres farkas legendáiról és nagyságáról. Bár kezdetben minden jónak indul, mégis van valami furcsa ebben a városban.
részek száma: még ismeretlen





1 comments:

EeNii. said...

Dejók :D
én a Katanagatari és a Durarara-t várom xD
Bár sztem a DRRR-ba még ezen a hétvégén belekezdek :D

Post a Comment