Wednesday, November 11, 2009

Első bejegyzés és könyvek

Ez az első bejegyzésem. Sose gondoltam volna, hogy egyszer blogolok. xD Elsősorban a blogot azért hoztam létre, hogy anime/manga témában kedvenceim ismertessem, leírjam és véleményt is fűzzek hozzá. De felrakom a fanficeim is. Nagyon szeretek írni és elég sok van már. xD De egyéb dolgokat is fogok írni. Most novemberben rengeteg könyv jelent meg és fog is még megjelenni, amik szerintem nagyon érdekesek.

Stephenie Meyer: Eclipse - Napfogyatkozás

A híres Twilight sorozat 3.kötete. Már nagyon vártam és már sikerült is beszerezni. Sajnos iskola miatt kevés időm van olvasni, de ha van, akkor olvasgatok. Története: Bella élete visszatért a régi kerékvágásba. Azt leszámítva, hogy legjobb barátja egy vérfarkas és mivel Bella vámpírokkal barátkozik, emiatt Jacob kerüli. Illetve még ott van az Edwarddal tett ígéretük is, amire elég sokat gondol. De a nyugalmat több baj is megtöri. Seattleben furcsa gyilkosságok történnek és visszatért Victoria is, aki nem tett le a bosszújáról. Bellának sok gonddal kell megküzdenie és eldönteni ember marad vagy vámpír lesz? Szerelem vagy barátság?

Claudia Gray: Starrgazer

Ez az Evernight című kötet folytatása. Ezt még nem sikerült beszereznem, de tervezem, hogy előbb vagy utóbb beszerzem. Mivel ez is egy vámpírtörténet ez is könnyen a szívemhez nőtt. De nem csak azért, mert vámpírtörténet, hanem azért is mert pörgős, változatos, romantikus és nagyon színpatikus a két főszereplő. Története: Evernight falai között sok titok lappang. Egyre különösebben alakul Bianca és Lucas kapcsolata. Bianca szövetséget köt Balthazarral és kiderül egy titok, ami megrengeti főhősnőnket.

Noel Alyson: Blue Moon - Kék hold

Ez az Evermore című kötet folytatása.Története: Ever egyre otthonosabban mozog Damen világában és szerelmük egyre mélyül. De ekkor a lány választás elé kerül egy rettenetes esemény miatt. Az idő kevés és a döntés rettentően nehéz.

Cassandra Clare: Csontváros

Ezt várom a legjobban. Sajnos még sehol se találom. Története: Clary Fray, 15 éves lány elindul egy Pandonium nevű klubba egyszerű szórakozásból. Szemtanúja lesz, ahogy két furcsa tetoválásokkal teli fiú megöl egy másikat és a holtest eltűnik. A sorsnak hála Clary belekeveredik egy furcsa világba. Megismerkedik az Árnyvadászokkal és azon belül a helyes, de bunkó Jace-el is. Másnap anyját démonok elrabolják és őt meg akarják ölni. De miért? Hiszen mindketten emberek. És ha ez nem elég megkapja a Látás képességét, amire az Árnyvadászok nagyon kíváncsiak. Hogy alakul Clary sorsa?

Nos ezek az érdekesebb könyvek. Jó sok olvasni valóm lesz már látom előre. ^^

0 comments:

Post a Comment