Saturday, May 29, 2010

Panaszáradat


Bár tudom a mostani kép és amiről írni fogok egyáltalán nem passzol össze, de nem baj. XD Nagyon tetszett ez a kép, azért pakoltam be. Bár a hét eleje jól kezdődött. Kiengedték nénjémet a kórházból. :D Bár 1 hónapig táppénzen van, de az a lényeg, hogy már jobban van. A madaram is kezd már élénkebb lenni és jobban van. De ki vagyok bukva... Rengeteget kell tanulnom a vizsgára és úgy érzem lehetetlen számomra, hogy ötösre megcsináljam. Pedig akkor ötös lennék év végén is. De ez egyszerűen lehetetlen. Én ehhez hülye vagyok. ^^" Csütörtökön négyes lett a matekom és ennek nagyon örültem. Mégse vagyok reménytelen annyira. XD Ma akartam menni barátnőmhöz, de már megint esik ez a nyomorult eső. Úgy utálom az esőt!!!! Ilyenkor mindig álmos és depis vagyok. Pénteken volt az osztálykirándulás. Kicsit sajnáltam, hogy nem mentem, de a Kalandpark nem az én világom. ^^" De délután jót hülyéskedtünk unokatesómmal, Nórival.^^ Jövő hét borzalmas lesz. Akkor lesz a könyvhét és szeretnék megvenni 3 könyvet, de most spórolnom kell a müncheni és balatoni útra. Ez felér egy állatkínzással. XD ^^" Még az Twilight saga utolsó kötetét később veszem meg abba nem halok bele, na de a másik kettő... Azt hiszem ehhez jó nagy lelkierő kell. Jövő héten szerdán lesz a 2x45 perces írásbeli vizsgám és csütörtökön 0. és 1. órában lesznek a szituációk, 6. és 7. órában pedig húzok egy témát és arról kell dumálnom. Ezt mind németül. Hát ez király lesz. ^^" Na jó, már nem is panaszkodom tovább. Azt hiszem ennyi elég volt mára.^^"

Saturday, May 22, 2010

TOP 10 japán együttes/énekes


Gondoltam egy ilyenre is szükség lenne, ezért létrehoztam egy ilyen listát is. Bár egyikükről se tudok semmit de a zenéjüket imádom. XD

Együttesek:

1. UVERworld
2. Gazette
3. L.M.C
4. Scandal
5. Tommyheavenly6
6. Boa
7. m.o.v.e.
8. Aqua Timez
9. Do as Infinity
10. SuG

Énekesekből egyenlőre csak két kedvencem van.^^"

1. Yui
2. Ayumi Hamasaki


The week

A hét nyújtott jó dolgokat és rossz dolgokat is. A hét első fele nagyon rossz volt. Nénjém kórházba került mélyvénás trombózis miatt. Fogászaton voltam és ott megkínoztak, illetve az eső is csak esett és áradt a folyó meg minden. Sokan nem is voltak suliba emiatt, mert a környéken még súlyosabb volt a helyzet. Aztán csütörtök volt a fordulópont. Nénjém jobban lett már felkelhetett és megkaptam a kis albínó tengerimalacom, aminek nagyon örülök. Egyenlőre még nem szokott hozzánk, de ami késik nem múlik. A hétvégére tanulást, animézést, zenehallgatást, írást és nénjém látogatását tervezem. Szerencsére pünkösd lesz, tehát hosszú hétvége. És persze ahogy ígértem lecseréltem a borzalmas fejlécet.

Friday, May 14, 2010

Tired


Eléggé fáradtnak érzem magam. Jó lenne, ha olyan lehetnék, mint a képen látható személy csak természetesen lányban.XD Most lendültek be igazán a tanárok évvége miatt és alig várom már, hogy nyár legyen. Utálom, amikor doga doga hátán van. Most már tuti, hogy június végén megyünk a németesekkel Münchenbe.^^ Kis csapat ugyan, de szerintem elleszünk. Bár 1 hét külföldön egyenlőre ijesztő nekem. ^^" Elég sűrű lesz a nyár eleje és nem fogok unatkozni. Egész héten rossz kedvem volt, mert sok dolgom volt, sokat kellett tanulni és állandóan csak esett,esett és esett. Utálom az eső!!! Olyan lehangoló. El is tűnik ilyenkor az életkedvem.^^" Most hétvégén megint tanulni fogok, de pihenni is akarok. Na meg persze új dizit csinálni erre a blogra. Ez a mostani rémes lett. Csak eddig nem igazán volt időm. Szerintem még szombaton is le fogom ide írni a hülyeségeimet. Egyenlőre ennyi.XD

Monday, May 3, 2010

Kívánságlista


Ide a már megjelent könyveket/mangákat írom, amiket tervezek megvenni. Már kellett egy ilyet is csinálnom. XD
Könyv:
Stephenie Meyer - Burok
Neil Gaiman: Sosehol
Neil Gaiman: Tükör és Füst
Neil Gaiman: Amerikai istenek
Rachel Cain: Üvegházak
Naomi Novik: A jádeköves trón
Anna Rice: Interjú a vámpírral
Kim Harrison: Boszorkányfutam
Diana Wynne Jones: A vándorló palota
Rachel Cain: Üvegházak
Manga:
Moriyama Daisuke: Chrno Crusade 3.
Vacuki Nobuhiro : Ruróni Kenshin 7. (bocsi, de így írják a mangafanosok)
Vacuki Nobuhiro : Ruróni Kenshin 8.
Nakahara Aya: Love*Com 1.
Nakahara Aya: Love*Com 2.



Saturday, May 1, 2010

Sillya nem itt

Most elég fáradt vagyok. Semmi energiám. Sikerült az utolsó ECDL vizsgám, ami kedden volt és most már megvan az ECDL bizonyítványom. Ennek nagyon örülök. Pénteken volt a ballagás. Délelőtt mi díszítettünk és a béna kézügyességem ellenére egész jól feldíszítettem a táblát.XD Ma az egyik unokatestvéremnél voltam, de nem igazán szeretem őt. Hogy miért? Az elég hosszú lenne. A legnagyobb gond, hogy mostanában úgy érzem magam, mintha nem is önmagam lennék. Egyre többet bámulok ki az ablakon és mélázok el. Az osztálytársaim imádom, de egyre többször nem vágyom a társaságukra. Hogy miért? Azt nem tudom. Nem vesztünk össze és nagyon rendesek, de magányosságra vágyom. A legtöbb ember mindig körülveszi más emberekkel magát, de én most magányosságra vágyom. Úgy érzem magam, mint egy másik világba. Úgy érzem én nem tartozom ide. Ez az érzés megijeszt. Sokszor azt gondolom nem vagyok normális. Ami lehet is tényleg úgy van. Jövő héten hétfőn érettségi szünet, de fogorvoshoz kell mennem. Kedden és szerdán délután lesz tanítás. Azért nem adták ki azt szünetnek, mert volt ez a verseny és akkor két napig nem mentünk be. Nem tudom, hogy fogom kibírni.