Friday, April 23, 2010

Sillya kipihenve és harcra készen

A mostani hetem pihentető volt. Bár hét elején dogákat írtam. De most több napos Pénzügyi verseny volt a Fáyban és emiatt szerdán az első négy óránk volt csak megtartva. Csütörtök és péntek pedig egyáltalán nem volt suli. Tehát pihentem,olvastam, tanultam egy kicsit. XD Most még hétvégén tölteni tervezem magam, mivel nemsokára május és ilyenkor lendülnek be a tanárok dogaírás terén. Az évvégére még fel kell magam 1-2 dologból ötösre húzni. Már csak az önbecsülés miatt is.XD Ma megírtam a Silver Moon második fejezetét. Már jó messzire el van tervezve csak a leírás nem úgy halad, ahogy tervezem. XD Most már viszont rá akarok térni a heti egy fejezetre. Tehát, most már harcra készen állok és szembenézek a gonosz dolgozatokkal. Na persze azért nem pattanok be Gundamba, mint a képen látható helyes bishounenek. *olvadozik* Na, de most komolyan?! Nem helyesek? Főleg Setsuna * fangirl mode on*Jól van. Azt hiszem leállítom magam és nem fárasztom a népet a Gundam mániámmal.XD *fangirl mode off*
Megjegyzés: Aki olvasta ezt remélem nem kapott idegbajt tőlem. XD

Friday, April 16, 2010

2010. tavaszi animék, amiket én nézek

Kaichou wa Maid-sama!
Az általam leginkább várt anime. Egy szegény lányról szól, aki a Diáktanács Elnöke és egy gazdag fiúról, aki mindenbe tökéletes. De a lánynak, Misakinak van egy titka. Ő egy cseléd kávézóba dolgozik és amikor erre a fiú, Usui rájön onnantól sorsuk összefonódik.
K-on!!
Ehhez nincs sok fűzni valóm. A K-on! folytatása és most is remek ED/OP-ot kapott.
Hakuouki
Ez az anime a Shinsengumiról és az ő történetükről szól és egy lányról, aki belekeveredett ebbe az egészbe.
Angel Beats!
Ez a történet egy másik világról szól, ahol a halott lelkek vannak. Egy csapat felkelőről, akik fellázadtak az angyal ellen és nem hajlandóak reinkarnálódni.
Arakawa under the bridge
Egy gazdag srácról szól, aki sose szeret senkinek se tartozni. Egyik nap egy különös lány megmenti, de a lánynak cserébe semmire sincs szüksége. Később azt válaszolja, hogy a fiú szeresse őt. Lány igen szegény, mivel a híd alatt lakig és a fiú addig ide költözik, míg nem törleszti adósságát.
Mayoi Neko Overrun!
Ez is szintén romantikus ecchi. Egy tsunadere lányról szól, aki észrevehetőleg a legjobb barátjába szerelmes. Egyik nap viszont feltűnik egy macskafülű lány és innentől felborul az életük.

B Gata H Kei
Ez egy romantikus ecchi, ami egy elég perverz lányról szól, akinek elég piszkos a fantáziája. 100 szexpartnert szeretne gimiben, de őszintén szólva egy se jön össze neki. Aztán eléri a szerelem és onnantól nincs megállás.
Heroman
Egyenlőre nem vagyok elájulva tőle, de mivel a Bones csinálja egyenlőre adok neki esélyt. Egy fiúról szól, aki egyik napról a másikra hatalmas erőt kap egy robot formájába.

Saturday, April 10, 2010

Projektjeim

A két anime projektem a Working!!! és Kaichou Wa Maid-sama!-t dobtam. Hogy miért? Mert sajnos kiderült nem megfelelő hozzájuk az angol tudásom. Még kezdő szinten vagyok angolból, de azt hittem meg fogok tudni ezekkel birkózni. Úgy tűnik nem. És ráadásul két kollégámnak is nagy gondot okoztam. És nagyon utálok gondot okozni, ezért befejeztem a fordítást és max akkor fogok feliratot csinálni, ha nem én leszek a fordító, hanem csak az időzítő és formázó. Azt, hogy a manga projekteket, amiket terveztem dobni fogom-e vagy nem azt még kigondolom. Innentől kezdve 100%-an a saját történetek/fanficek írására fogok koncentrálni.

Friday, April 2, 2010

2010. tavasz anime/manga projektek

Oké. Most már végleg el vannak döntve a tavaszi anime/manga projektjeim. De azokat is ide írom, amiket már régebb óta elkezdtem és folytatni fogom.
Anime:
Kaichou Wa Maid-sama!
Working!!
Manga:
Kobato (ezt a projektet más kezdte el, de átadta nekem. 2.kötet 5.fejezetétől kezdem)
Fullmetal Alchemist (Shadow-al közös, ezt is folytatjuk, mivel a LOFT jó ideje nem csinálja)
Wish (ehhez keresek még szép scant)
Five (Betti-chan-el közös)
Shugo Chara (Betti-chan-el közös)
Shugo Chara! Encore (Betti-chan-el közös)
Jun'ai Tokko Taichou